Kapcsolat

Árajánlatkéréshez, kérlek, írd meg minél pontosabban, hogy mit szeretnél, ehhez segítséget nyújthat a vállalkozásodat érintő, az arculatot taglaló, vagy a weboldal megrendelését segítő kérdéssor.

Gyakori kérdések

Ilyen weboldal nem létezik, számos kérdést kell tisztázni az ár meghatározásához: van-e arculata a vállalkozásnak, milyen tartalmakat szeretnél szerkeszteni rajta, van-e előnyesített tartalomkezelő rendszer, amiben szeretnéd, hogy elkészüljön az oldal. Az ezzel kapcsolatos kérdőívet itt találod.
Általában ez a megnevezés egy 4-5 oldalas weboldal elkészítését jelenti, amelynek ára 75 000 forinttól kezdődik, pontosabb összegért próbáld ki az árkalkulátort, vagy írj nekem!
Az árajánlat elfogadását követően a munka mennyiségétől, és a függőben levő munkáimtól függően az elkészítési határidő 2-3 hét, ez arányosan növekszik a feladat összetettségével és az időkapacitásommal.
A logó tervezésének díja 40 ezer forint, ezért 3 verziót várhatsz, a választott verziót pedig 2 alkalommal átalakítom az elképzelésed szerint. Ennek a folyamatnak az időtartama tehát kettőnkön múlik, tapasztalataim szerint legalább 1-2 hét, amíg megszületik a tökéletes logó.
Rövid határidejű munkákat alapvetően nem vállalok, azonban van rá esély, hogy át tudom csoportosítani a munkáimat, ez viszont 10% felárral jár. Mindenképpen keress meg, ha most azonnal szükséged van a munkára, és megtaláljuk az optimális elkészülési időt.
A weboldalak tervezése, fejlesztése megkezdésekor a teljes ár 30%-át szoktam kérni.
Gyakran ismételt kérdések

Cégadatok

Szolgáltató neve: Turnhauser Anna e.v.

Székhely: 1039 Budapest, Attila utca 92. 2.ép. fszt. 5.

Email: panni@turnhauser.hu

Adószám: 69291449-1-41

Számlaszám: 10700392-70387636-51100005